Loading...

کیفرخواست دادستان در نخستین جلسه دادگاه استیناف آنتورپ: توطئه بمب‌گذاری کار وزارت اطلاعات بوده است

image
18-11-2021

کیفرخواست دادستان در نخستین جلسه دادگاه استیناف آنتورپ: توطئه بمب‌گذاری کار وزارت اطلاعات بوده است

اسدی و نفراتی که در بلژیک بودند در این کار درگیر بودند. وی سپس به تفصیل پروسه مزدوری سعدونی و نعامی با وزارت اطلاعات و رابطه آنها با اسدی و سفرهای آنها به ایران را توضیح داد و گفت نعامی برای آخرین بار در آوریل۲۰۱۸ به ایران سفر کرده است.

دادستان به ارتباطات عارفانی با وزارت اطلاعات و پولهایی که دریافت کرده و بخشی از آن توسط پلیس ضبط شده است اشاره کرد. وی گفت در سفر آوریل۲۰۱۸ در وزارت اطلاعات در مورد کنفرانس بزرگی که در ویلپنت پاریس قرار بود تشکیل شود صحبت کردند. دادستان افزود از ۲۷ژوئن دادستانی وارد شد و تحرکات آنها تحت کنترل بود. در ۲۸ژوئن با یک فرد ناشناس در لوکزامبورگ ملاقات کردند.

در لوکزامبورگ به آنها ۱۸هزار یورو و یک موبایل جدید دادند. بمب را در لوکزامبورگ تحویل گرفتند. پلیس عکس آنها را گرفته است. بمب را در یک کیف آرایش گذاشتند. بمب بسیار حرفه‌یی بوده وی می‌توانست خسارت جدی وارد کند و خود بمب هم کامل از بین می‌رفت که هیچ اثری از آن نماند. بمب توسط یک ریموت کنترل می‌شد. در این برنامه دهها هزار نفر قرار بود شرکت کنند. از جاهای مختلف آمده بودند.

دادستان با اشاره به نقش وزارت اطلاعات و رابطه‌اش با سفارت ها و استفاده از پوش دیپلماتیک گفت سفارت رژیم در وین در این توطئه نقش بسیار فعالی داشته است. وزارت اطلاعات تلاش می‌کند یک شبکه مزدور ایجاد کند و از آنها برای نفوذ در گروه‌های سیاسی استفاده کند و هر زمان بخواهند دست به اقدام تروریستی بزنند.

دادستان گفت مهرداد عارفانی به درخواست سفارت در شبکه‌های اجتماعی فعال بوده است. رژیم در گذشته درگیر قتل مخالفان بوده و از سال۲۰۱۵ مجدداً قتل مخالفان را شروع کرده است. مقامات امنیتی افرادشان را جابه‌جا می‌کنند که ردها پاک شود. بیشتر ملاقاتها در کشورهای ثالث انجام می‌شود. اغلب این افراد به ایران سفر می‌کنند.

روش وزارت اطلاعات این است که اول نزدیک می‌شوند و بعد جذب می‌کنند و بعد به‌صورت درازمدت با آنها کار می‌کنند.

دادستان به ارتباطات امیر سعدونی و نسیمه نعامی با اسدی پرداخت و گفت امیر سعدونی هر هشت ماه تلفنش را عوض می‌کرده است. اسدی هم هفت تلفن داشته است. از تلگرام هم استفاده می‌کردند. هیچ وقت در بلژیک ملاقات نمی‌کردند. رستورانها بهترین محل برای ملاقات بوده.

دادستان دادگاه آنتورپ در بلژیک هم‌چنین بر این نکات در رابطه با مزدوران همدست اسدالله اسدی تأکید کرد:

    در خانه مهرداد عارفانی در اوکل بروکسل ۳۵هزار یورو بوده و نوارها و ویدئوهای برنامه‌های پخش‌شده مجاهدین که از طریق آلمان به اتریش منتقل می‌شد.
    مهرداد عارفانی در شبکه‌های اجتماعی فعال بود و سفارت از او می‌خواست در شبکهٔ اجتماعی فعالیت‌هایش را بیشتر کند.
    فرمانده عملیات اسدی بود. ملاقاتها را در کشورهای ثالث انجام می‌داد و اجیرشدگان برای توجیه به ایران می‌رفتند.
    سعدونی و نعامی اولین بار در اوت ۲۰۱۵ در مونیخ با اسدی ملاقات می‌کنند و در آنجا ۴هزار دلار به آنها می‌دهد و بعد به ایران می‌روند. اسدی در ایران به آنها می‌گوید که اطلاعات از اور سورواز جمع‌آوری کنند.
    عارفانی با مادر یک شهید به آلبانی می‌رود تا از مقر مجاهدین برای اسدی عکس و فیلم بگیرد. او دارای تلفنها و ایمیلهای متعدد بود و آنها را عوض می‌کرد. او هزاران فایل ویدیو از فعالیت‌ها و مسئولان مجاهدین جمع کرده است.
    عارفانی در زمانی که در داخل ایران بود از مخالفان رژیم عکس و فیلم جمع‌آوری می‌کرد. او در روز عملیات بمب‌گذاری در پاریس دو موبایل داشت که یکی از آنها با کارت اتریشی بود که فقط شماره اسدی در آن بوده است.
    عارفانی پولهای زیادی گرفته است. او در اوایل دهه۶۰ در زندان برای کار کردن علیه مجاهدین به استخدام در آمد. او بعداً به اروپا فرستاده شد و از پوشش شاعری و ضدیت با خدا و مذهب برای ردگم کردن از مزدوری برای اطلاعات آخوندها، استفاده می‌کرد.