هشدار جهان صنعت به سران حکومت آخوندی نسبت به شعلهور شدن خشم و اعتراض مردم
مردم عادی تبدیل به مردم شاکی شدهاند...
این روزنامه به نقل از قرایی مقدم جامعهشناس حکومتی ادامه میدهد:
«اگر مردم ناراحت هستند و اعتراض میکنند، نتیجه خودآگاهی مردم است. مردم لحظه به لحظه خودآگاهی بیشتری نسبت به شرایط و اوضاع و احوال اجتماعی، اقتصادی، معیشتی، کارآیی مدیران و صاحبمنصبان پیدا میکنند. این جبر اجتماعی است. جامعه امروز که جامعه ۴۰سال قبل نیست. جامعه امروز بر اساس نقش رسانه و آگاهی که خبرنگاران بهعنوان نیروهای استراتژیک میدهند، خط و مشی خود را میگیرد. مردم امروز در دانشگاه تحصیل کردهاند و علاوه بر رادیو و تلویزیون ایران، سایر شبکههای خبری دنیا را میبینند و به خودآگاهی میرسند.
قرائیمقدم گفت: «تا وقتی عملکرد مسئولان و ساختار اجتماعی درست نشود، مشکلات هم باقی میماند». این استاد جامعهشناسی خاطرنشان کرد: «متأسفانه در کشور ما مسئولان عادت به فرافکنی دارند.
هدایت آقایی عضو پیشین مجلس آخوندی نیز میگوید:
«با توجه به پیشرفتها اکنون سطح آگاهیها بیشتر شده است لذا بهتر است آنهایی که صاحب قدرت هستند، پاسخگو باشند و سعی کنند که با مردم حرکت کنند..به نظر من ریشه نارضایتی در مردم ایران ناشی از دو بحث است؛ یک توقعاتی که با وعدهها و شعارهای خود و عمل نکردن به آن ایجاد کردهاند. عامل دوم و بهنظر من مهمتر هم این است که مردم عملاً از تصمیمگیریهای کلان کنار گذاشته شدهاند».
وی درباره تبعات بیتوجهی به نارضایتیهای موجود و ادامه وضعیت فعلی نیز گفت: «وقتی مردم کنار گذاشته شوند و در تصمیمگیریها مشارکت نداشته باشند طبیعتاً در مقابل تصمیمات درست هم ممکن است موضع بگیرند و ناراحت باشند.»
جهان صنعت با هشدار نسبت به دردسرساز شدن اعراضات انباشت شده مردم، میافزاید:
شکایتها، گلایهها، اعتراضها، انتقادها یا هر اسم دیگری که دارد، اگر شنیده نشوند و مورد توجه قرار نگیرند، روی هم انباشت شده و روزی دردسرساز میشوند. اگر در این بین انتقادات مردم را شنیده اما از کنار آن عبور کرده باشیم که وضعیت بدتر هم میتواند بشود.