کنفرانس سیاست جدید در قبال رژیم با حضور شخصیتهای برجسته سیاسی و نظامی
1=
کنفرانس ایران ضرورت یک سیاست جدید ، ایستادن در کنار مقاومت سازمان یافته 22 دی 1403
با حضور خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت و شخصیتهای برجسته سیاسی و نظامی از اروپا و آمریکا
سخنرانان عبارتند از نخست وزیران سابق انگلستان ، اوکراین و اسلوونی: لیزتراس ، تیموشینکو ، یانس یانشا
ژنرال جیمز جونز مشاور پیشین امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا، ژنرال کلاگ مشاور امنیت ملی مایک پنس، ژنرال والترز فرمانده ناتو(۲۰۱۹ - ۲۰۲۲)
جان برکو رئیس سابق پارلمان انگلستان، دیوید جونز وزیر سابق ولز و برگزیت، اولا الوستون نماینده پارلمان نروژ از حزب لیبرال و وزیر سابق محیط زیست
مریم رجوی: سرنگونی دیکتاتوری دینی تنها راه نیل به آزادی در ایران و صلح در منطقه
شخصیتهای محترم، میهمانان گرامی!
از دیدار شما بسیار خوشوقتم. حضور شما در خانه مقاومت ایران پیام همبستگی قدرتمندی به میلیونها ایرانی است که خواهان سرنگونی دیکتاتوری دینی هستند.
سردمدار رژیم، در یکی از سخنرانیهای اخیرش، مردم ایران را تهدید کرد که اگر به اغتشاش دست بزنند، لگدکوب خواهند شد. این اعتراف خامنهای به آمادگی جامعه ایران برای قیام و سرنگونی رژیم است.
وضعیت بحرانی رژیم آخوندی
سه عامل مهم این وضعیت را به وجود آورده است:
عامل اول، سرکوب شدید، ورشکستگی اقتصادی، بحرانهای عمیق اجتماعی و فساد فراگیر حکومتی است که جامعه را به آستانه انفجار رسانده است. تحریم ۹۰درصدی دو نمایش انتخابات سال ۲۰۲۴ نشان داد که رژیم هیچ پایگاه اجتماعی در ایران ندارد.
عامل دوم، شکستهای رژیم در منطقه است، از جمله کمرشکنشدن حزبالله و سرنگونی دیکتاتوری سوریه، مهمترین دولت متحد رژیم آخوندی.
عامل سوم، اعتلای مقاومت سازمانیافته که در تدارک قیام و سرنگونی رژیم است.
اجازه بدهید در اینجا چند نکته را در رابطه با تحولات اخیر با شما در میان بگذارم:
اول- دیکتاتوری دینی پیش از این نفوذ خود را از طریق سوریه و عراق به دریای مدیترانه و لبنان گسترش داده بود. با این استراتژی، خامنهای یک سپر حفاظتی برای رژیم و ابزاری برای باجگیری ایجاد کرده بود.
دوم- برای سالهای متمادی، خامنهای ضعف حکومتش در داخل کشور را با استفاده از حزبالله و سوریه و قدرتنمایی در منطقه جبران میکرد.
سوم- غالبا به غلط گفته میشود که ارتش سوریه در ۱۱روز فرو پاشید. در حالی که این ارتش سالیان پیش فروریخته بود.
به نقل از سردمداران سپاه، بشار اسد در همان سالها امیدی به باقی ماندن در قدرت نداشت در واقع این خامنهای بود که دستور داده بود، سپاه و حزبالله با استفاده از زور و جنایت او را بر سرکار نگهدارند. اما این بار وضعیت در سوریه فرق میکرد. نه حزبالله و نه نیروهای سپاه، قدرت ایستادگی نداشتند و فرار را بر قرار ترجیح دادند.
چهارم- سقوط دیکتاتوری سوریه و بستهشدن کرویدورهای زمینی و هوایی که برای پشتیبانی نیروهای رژیم در لبنان استفاده میشد، توانایی جنگافروزی و تروریسم رژیم در منطقه را بهصورت چشمگیری کاهش داد.
پنجم- امروز تعادل قوا در منطقه به زیان رژیم بههم خورده است، از این رو، پشتوانه دیپلوماسی باجگیری آخوندها در سطح بینالمللی و تلاش آنها برای حفظ مماشات به میزان زیادی از بین رفته است. زمانی رژیم و لابیهایش در مورد قدرت و ماندگاری رژیم تبلیغ میکردند. این ادعا امروز کاملا باطل شده است.
ششم و از همه مهمتر تأثیر این واقعه در داخل ایران است. با سقوط بشار اسد همه دیدند قوای رژیم در سوریه از هم گسست. آنها دیدند سپاه پاسداران تا چه حد ضعیف و شکننده است.
تلاشهای خامنهای برای قفل کردن قیامها، از شروع جنگ خاورمیانه در ۱۵مهر ۱۴۰۲ نقش برآب شد.
این واقعه، انرژی جدیدی برای شکلگیری قیامهای ایران ایجاد کرده است. جامعه ایران به طور فزاینده از هزینه کردن دهها میلیارد دلار از دارایی مردم ایران توسط رژیم برای حفظ دیکتاتور سوریه خشمگین است. نهادهای سرکوب در ایران بهشدت وحشت زدهاند. آنها نیروهای امنیتی را موظف به جلوگیری از اعتراضات کردهاند و سرکوب و اعدام را افزایش دادهاند.
در سال ۲۰۲۴ رژیم با دستکم ۱۰۰۰اعدام رکورد جنایت را شکست. دو هفته بعد از سرنگونی دیکتاتوری سوریه، قاضیالقضات رژیم به «دادستان کل و دادستانهای سراسر کشور» دستور داد که «با همکاری مستقیم دستگاههای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی، تمامی تدابیر مقتضی را … اتخاذ نمایند …تا توطئه دشمن برای ایجاد ناامنی در داخل کشور …خنثی شود»[1]
این واکنش به عزم مردم ایران برای پایان دادن به کار رژیم آخوندی است که قطعا پایانش نزدیک است.
سرنگونی رژیم امکانپذیر و در دسترس است
با سرنگونی دیکتاتوری سوریه مردم ما روشنتر از همیشه میبینند که سرنگونی رژیم ولایت فقیه امکانپذیر و در دسترس است.
آنها بیش از همیشه به قدرت خود و شجاعت کانونهای شورشی برای سرنگونی رژیم اعتماد دارند.
کانونهای شورشی در تهران و سایر شهرهای کشور، کار بزرگ تدارک قیام سازمانیافته را پیش میبرند.
دختران و پسران جوان بهطور فزاینده به کانونها میپیوندند و از پشتیبانی مردم برخوردارند. این سمتگیری جامعه ما بهسوی برپایی ارتش بزرگ آزادی است.
خامنهای و سپاه پاسدارانش یارای حفظ دیکتاتوری سوریه را نداشتند. آنها به طور قطع در برابر مقاومت و قیام سازمانیافته هم قادر به حفظ رژیم نیستند و سرنگون خواهند شد.
خامنهای، پاسداران و بسیجیهای خود را با دادن پول و امکانات مادی به ارتکاب جنایت علیه مردم وادار میکند. اما آنها در برابر مقاومت سازمانیافته و قیام مردم، وحشت زده هستند.
خشم مردم ایران وارد فاز جدیدی شده است. فقر شدید، پایین بودن دستمزدها، تورم ۴۰درصدی، افزایش قیمت کالاها و فقدان آب و برق همه را بهستوه آورده است.
لحظه تعیین کننده در تاریخ ایران
رژیم آخوندی از هر نظر در بنبست است. بنابراین تلاش میکند دولتهای غرب را به ادامه سیاست مماشات قانع کند.
متأسفانه در سه دهه گذشته، هنگامی که رژیم در لبه پرتگاه بود، دولتهای غرب جانب رژیم را گرفتند.
یک نمونه در قیامهای سال ۱۳۸۸ و نمونه دیگر در قیام۱۴۰۱ بود. بعداً روشن شد که در همان زمان فرستادگان آمریکا در حال مذاکره با رژیم بودند.
نمونة مهم دیگر در سال۱۳۸۱ بود. زمانی که آمریکا سلاحهای ارتش آزادیبخش ملی ایران را گردآوری کرد. این اقدامی بود که رژیم آخوندی از آن استقبال کرد.
این سیاست، باعث گسترش بنیادگرایی و جنگافروزی تحت هدایت رژیم در منطقه شد. همچنین آخوندها را به پیگیری برنامه بمبسازی اتمی ترغیب کرد.
امروز لحظه تعیینکننده دیگری در تاریخ ایران فرا رسیده است. مردم ایران به سوی سرنگونی رژیم خیز برداشتهاند.
همانطور که روز ۲۱آذر، در جلسهیی در سنای آمریکا گفتم سرنگونی این رژیم در دسترس است و مقاومت ایران الزامات ضروری، برای انتقال قدرت به مردم بعد از سرنگونی رژیم را دارد.
تدارک قیام
حالا یک جامعه انفجاری و جنبشهای اعتراضی و در محور آن کانونهای شورشی در حال تدارک قیام هستند.
یک مقاومت سازمانیافته با محوریت سازمان مجاهدین خلق با هزاران كادر آزموده وجود دارد و اشرف۳ یکی از مراکز آن است. هم چنین یک جایگزین دموکراتیک یعنی شورای ملی مقاومت ایران که پايدارترين ائتلاف سياسی تاريخ ايران با مرزبندی مشخص نه شاه و نه شیخ است.
این مقاومت یک برنامه روشن برای ایران آزاد فردا دارد، که مدافع آزادیها و حقوق زنان، خودمختاری مليتهای ایرانی، تساوی شيعه و سني و ساير اديان، جدايی دين از دولت، لغو حكم اعدام و يک ايران غيراتمی است كه پيوسته مدافع صلح در خاورميانه است.
براساس برنامه شورای ملی مقاومت، بعد از سرنگونی رژیم، یک دولت موقت بهمدت حداکثر ۶ماه تشکیل میشود که وظیفه اصلی آن برگزاری انتخابات مجلس مؤسسان و انتقال حاکمیت به نمایندگان مردم است.
زمان آن است که دولتهای غرب از سیاستهای گذشته اجتناب کنند و این بار در کنار مردم ایران قرار بگیرند.
ما آنها را فرا میخوانیم که مبارزه مردم ایران برای سرنگونی رژیم و نبرد جوانان شورشگر با سپاه پاسداران را به رسمیت بشناسند.
بايد تاكيد كنم بهرسمیت شناختن مقاومت ایران و نبرد کانونهای شورشی بخش ضروری یک سیاست قاطع علیه رژیم آخوندی است. سرنگونی رژیم آخوندها تنها راه وصول به آزادی در ایران و صلح و آرامش در منطقه است.
بیش از یک ماه است که حکومت خامنهای از سقوط دیکتاتوری بشار اسد به خود میلرزد. همان طور که خودش بارها پیشبینی کرده بود، از این به بعد باید در تهران و اصفهان و شیراز و همدان و کرمانشاه در برابر قیامکنندگان و شورشگران خط ببندد.
و همچنان که قوای صد هزار نفری خامنهای در سوریه از هم پاشید، در شهرهای ایران هم سپاه پاسداران در برابر قیامها و ارتش بزرگ آزادی مردم ایران دوام نخواهد آورد.
در سقوط دیکتاتور دمشق؛ جهان شاهد تغییرات بنیادی تعادل قوا در خاورمیانه به زیان رژیم آخوندهاست. مردم ما فراتر از آن دکل سرنگونی این رژیم را میبینند.
ترس و لرز پاسداران و بسیجیهای وحشتزده که سخنرانیهای پی در پی خامنهای آرامشان نمیکند، گویای همه چیز است. قطعا امروز با حضور شما نمایندگان و شخصیتهای بینالمللی از اروپا و آمریکا و حمایت شما از مردم ایران و مقاومت آنها این ترس و لرز صدچندان می شود و خامنهای با یک جنون افسارگسیخته مجددا به صحنه خواهد آمد.
اما خامنهای که در کشتار ۵۰۰هزار نفر از مردم بیگناه سوریه در ۱۳سال گذشته، بیشترین مسئولیت را دارد، به خاطر این جنایت بزرگ و همه خونهایی که از پیکر مردم ایران و سایر کشورهای منطقه ریخته، در پیشگاه خلقهای منطقه و مردم ایران مورد حسابرسی قرار خواهد گرفت.
او امروز شمار اعدام زندانیان بیگناه را بهحدی افزایش داده که در این دوران بیسابقه است. این کندن گور رژیم به دست خامنهای است. او نمیخواهد از سرنگونی شاه و سرنگونی بشار اسد درس بگیرد. اما قیامکنندگان و شورشگران درس فراموشیناپذیری به او خواهند داد.
رژیم اعدام و قتل عام باید برود.
پیش بهسوی جمهوری دموکراتیک، مقصد قیامهای سازمانیافته با پیشتازی کانونهای شورشی و ارتش آزادی بزرگ مردم ایران!
سلام بر آزادی
سلام بر مردم ایران
ژنرال جیمز جونز مشاور امنیت ملی سابق آمریکا: فقط در سال جاری نزدیک به ۱۰۰۰ نفر اعدام شدهاند، که این بالاترین رقم در بیش از سه دهه اخیر است. ۷۰ درصد، در ریاستجمهوری پزشکیان صورت گرفته است.اما چیزی که رژیم نمیفهمد این است که سرکوب نمیتواند شعلههای مقاومت را خاموش کند. در واقع، این سرکوب همه ما را مصممتر میکند تا رژیم را سرنگون کنیم.
در میان این سرکوب وحشیانه، کانونهای شورشی در سراسر ایران برخاستهاند. آنها سیستم نظارتی گسترده رژیم را به چالش کشیده، لایههای امنیتی آن را نفوذ کرده و با جسارت اهداف رژیم، پایگاههای سپاه پاسداران و مراکز بسیج را هدف قرار دادهاند.
روح مقاومت در ایران زنده است. این روح قابل سرکوب نیست و خاموششدنی نیست.
ژنرال جیمز جونز:امروز رژیم ایران در ضعیفترین نقطه خود از سال 1979 قرار دارد. ناقوس مرگ برای این حکومت استبدادی به صدا درآمده است. و آن تغییر در قالب یک آلترناتیو دموکراتیک، یعنی شورای ملی مقاومت ایران به رهبری خانم مریم رجوی ظهور میکند.
برنامه دهمادهای چشماندازی روشن برای آینده ارائه میدهد: یک ایران آزاد، دموکراتیک، ۱۳۷ رهبر سابق جهان، از جمله برخی که امروز در اینجا حضور دارند، سفرای کشورها، وزرا و مقامات ارشد از این برنامه بهشدت حمایت کردهاند.
ژنرال جیمز جونز :ما روایت کاذب «هیچ آلترناتیوی وجود ندارد» را رد میکنیم؛ روایتی که رژیم و لابیگرانش سالها تبلیغ کردهاند. آنها ادعا میکنند که سقوط رژیم به هرج و مرج و تجزیه ایران میانجامد. هیچ چیزی نمیتواند از این حقیقت دورتر باشد.
یک آلترناتیو ساختاریافته و سازمانیافته وجود دارد، یعنی شورای ملی مقاومت و مؤلفه اصلی آن، مجاهدین خلق. ما در غرب باید روایت کاذب را رد کنیم و به رسمیت بشناسیم که شورای ملی مقاومت صدای مشروع مردم ایران است.
ما باید پایگاههای تروریستی رژیم در اروپا را تعطیل کنیم. سفارتخانهها و مراکز دیپلماتیک ایران به مراکز تروریستی و جاسوسی تبدیل شدهاند. توطئههای تروریستی در خاک اروپا مستقیماً به عوامل رژیم با پوشش دیپلماتیک مرتبط است. تمامی عوامل رژیم، باید افشا و از خاک اروپا اخراج شوند.
لیز تراس نخست وزیر سابق انگلستان : باعث افتخار است که در اینجا حضور دارم، سال ۲۰۲۵ نقطه عطفی مهم در تاریخ ما خواهد بود.
این یک فرصت واقعی برای تغییر است و این تغییر به چه معناست؟ آیندهای روشن برای مردم ایران ، بدون رهبری مستبدانه و وحشتناکی که امروز در این کشور داریم. من به خانم مریم رجوی و جنبش ایشان بابت تلاشهایشان علیه رژیم سرکوبگر ایران تبریک میگویم.
ما در سال ۲۰۲۲ شاهد یک قیام بزرگ بودیم. سال گذشته نیز اعتراضات زیادی رخ داد، اکنون رژیم ایران به دلیل سقوط اسد در سوریه با مسیری بسیار دشوارتر روبرو است و ضعیفتر از گذشته است.
لیز تراس: این ضعف به خودی خود به تغییر منجر نمیشود. ما در اروپا و آمریکا باید هر آنچه در توان داریم انجام دهیم جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای، جلوگیری از بیثباتسازی خاورمیانه و حمایت از مردم ایران در مسیرشان برای دستیابی به آزادی و دموکراسی.
تغییر باید از درون و توسط خود مردم ایران اتفاق بیفتد. آنچه مهم است این است که غرب، اروپا و ایالات متحده رژیم را بهعنوان یک واقعیت اجتنابناپذیر نبینند.
ما نباید از پایان رژیم بترسیم؛ بلکه باید برای مردم ایران همان چیزی را بخواهیم که خودمان در اروپا و آمریکا داریم: آزادی و دموکراسی.
لیزتراس:ما باید با نیروهایی در کشورهای خود مقابله کنیم که با ایران مماشات میکنند یا از آن حمایت میکنند. منظورم بخشی از رسانهها و بخشی از بوروکراسی است...ما باید با افرادی که تمایل به مماشات با این رژیمها دارند و در سیستمهای خودمان هستند مقابله کنیم.
انگلستان باید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست سازمانهای تروریستی قرار دهد. کشورهای اروپایی نیز باید اقدامات بیشتری برای مقابله با نفوذ رژیم ایران انجام دهند که باعث بیثباتی جوامع ما میشوند.
جان برکو رئیس سابق پارلمان انگلیس: هنوز افرادی وجود دارند که فکر میکنند هیچ جایگزینی درایران وجود ندارد. اما آنچه ما در اینجا، با روشها و کلمات مختلف، اما با پیامی مشابه، اعلام میکنیم اینست که شورای ملی مقاومت ایران جایگزین رژیم است.
وجود یک نیروی مقاومت با سابقه 45ساله که به دموکراسی، پلورالیسم، عدالت، حاکمیت قانون، حفاظت از محیط زیست، برابری زنان، جدایی دین و دولت، لغو مجازات اعدام متعهد است، بهوضوح یک جایگزین دموکراتیک است.
علاوه بر این، به دلیل سابقه مقاومت فداکارانه و ازخودگذشته، این نیرو تجربه فراوانی دارد، بهشدت آموخته و بهشدت سازمانیافته است
جان برکو:کانونهای شورشی ، هزاران و هزاران و هزاران نفر از آنها در سراسر کشور، ویژگی برجستهشان این است که از جامعه ایران برخاستهاند. آنها از درون جامعه ایرانی ظهور میکنند و با آن درهمتنیدهاند، زیرا بخشی از کشور هستند
اگر رژیم جرات کند یکی از آنها را حذف کند، دیگری ظرف چند دقیقه، چند ساعت یا چند روز جایگزین او خواهد شد. این کانونهای شورشی نشاندهنده و نماینده قدرت دموکراتیک توده مردم ایران هستند
ما کنار هم ایستادهایم. ما در مخالفت با دیکتاتوری ایستادهایم؛ چه دیکتاتوری خودکامه شاه و چه آخوندهای امروز. و ما برای چیزی بسیار بهتر و برتر از نظر اخلاقی. آزادی، دموکراسی، حقوق بشر، و حاکمیت قانون
ژنرال کیت کلاگ: حضور در کنار دوستان شورای ملی مقاومت ایران و تمام مهمانان برجسته برای من افتخار بزرگی است. همچنین از اعضای سازمان در اشرف ۳ تشکر میکنم.
من معتقدم که این سال باید بهعنوان سال امید، سال عمل و سال تغییر در نظر گرفته شود. رژیم ایران اکنون ضعیفتر و آسیبپذیرتر از هر زمان دیگری در دهههای گذشته است.
ژنرال کیت کلاگ: تغییر باید رخ دهد، و این تغییر باید اکنون صورت گیرد. ضعف رژیم این فرصت را فراهم کرده است تا آینده ایران به شکلی متفاوت و آزادتر ترسیم شود.
زمان به سمت ایرانی متفاوت و آزادتر پیش میرود. اهمیت این تغییر برای جهان بسیار عظیم است، نهتنها برای منطقه بلکه برای کل جهان.
ژنرال کیت کلاگ: بسیاری از شما در این جمع در ساختن امکان یک آینده روشنتر برای ایران نقش داشتهاید، و وقتی تاریخ این دوره نوشته شود، شما در آن صفحهای ویژه خواهید داشت.
ما تهدید جهانی ایران، بهویژه ایران هستهای را درک میکنیم. سوال این است که چگونه میتوان به اهداف دستیابی به یک دولت دموکراتیک و آزاد دست یافت.
ژنرال کیت کلاگ: برای ایالات متحده، سیاست فشار حداکثری باید دوباره برقرار شود و این کار باید با کمک جامعه جهانی انجام شود. این شامل ایستادن در کنار مردم ایران و حمایت از آرمانهای آنها برای دموکراسی است
برنامه ده مادهای برای آینده ایران، نقشه راهی روشن و عملی برای رسیدن به یک ایران باثبات، صلحآمیز، و غیرهستهای ارائه میدهد.
ژنرال تاد وولترز: خانم رجوی، نخستوزیران، سخنرانان محترم، به تمام عزیزان و اعضای خانواده شورای ملی مقاومت ایران … تمام میهنپرستان بزرگ در اشرف ۳ ، افتخار بزرگی است که در کنار شما باشم
آنچه باور داریم در آینده نزدیک رخ خواهد داد، فوقالعاده خواهد بود، و همه اینها حول این حقیقت میچرخد که یک جهان آزاد و دوستداشتنی از آنجایی آغاز میشود که شهروندان بزرگ ایران توسط یک دولت دموکراتیک نمایندگی شوند
فساد و خباثت رژیم برای مدت بسیار طولانی ادامه داشته است، و همه شما بیش از چهار دهه خون، عرق و اشک خود را برای اصلاح آن صرف کردهاید
ما میدانیم که امروز کارزار به نفع ما است، نه رژیم..ما یک استراتژی داریم. ما یک برنامه داریم. ما یک رژیم شکننده داریم، و بهتازگی شاهد یک رویداد استراتژیک بودهایم که به ما نشان میدهد اکنون زمان ما است
خانم رجوی بسیار شفاف شرایط را تعیین کردهاند. یک برنامه جامع ششماهه و مجموعهای از مراحل داریم که به ما نشان میدهد در هر لحظه چه کاری باید انجام دهیم
آزمون پایداری این برنامهها و مراحل در این واقعیت نهفته است که از منظر دیپلماتیک، اطلاعاتی، نظامی و اقتصادی، این برنامه قوی است و در چند سال گذشته اعتبار خود را به دست آورده است
بنابراین وقتی به برنامه از بالا به پایین و از پایین به بالا نگاه میکنیم، میبینیم که این برنامه بسیار جامع است. من فکر میکنم همه ما موافق هستیم که آماده هستیم و سال ۲۰۲۵ سالی تحولآفرین برای شهروندان بزرگ ایران خواهد بود که نماینده یک ایران آزاد و دموکراتیک هستند