Loading...

کنفرانس در برلین - راه‌حل بحران ایران حمایت از آلترناتیو دموکراتیک

image
29-04-2024

کنفرانس در برلین - راه‌حل بحران ایران حمایت از آلترناتیو دموکراتیک

 

Image

 

کنفرانس در برلین

راه‌حل بحران ایران حمایت از آلترناتیو دموکراتیک

با حضور پروفسور آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیتهٔ بین‌المللی در جستجوی عدالت

نمایندگان مجلس فدرال و شخصیت‌های برجستهٔ آلمانی

۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

 

خانم مریم رجوی

دیکتاتوری مذهبی حاکم در جنگ با جامعه ایران و جامعه جهانی است

تلاش برای ترور پروفسور ویدال کوادراس و واکنش او

همهٔ حرف را دربارهٔ ماهیت رژیم آخوندها و سیاست درست علیه آن بیان می‌کند

 

تجلیل شخصیت‌های شرکت‌کننده

از مواضع اصولی و شجاعت پروفسور ویدال کوادراس

در نبرد خونینش با دیکتاتوری دینی در ایران برای آزادی

 

کارستن مولر نمایندهٔ مجلس فدرال آلمان، عضو ارشد کمیسیون قضایی

آلخو ویدال کوادراس به‌این شناخته شده که از دیرباز

برای آزادی و دموکراسی مبارزه می‌کند

و در این میان ایران آزاد و دموکراتیک جایگاه ویژه‌یی در قلب او دارد

آلخو مبارزه با رژیم جنایتکار آخوندی را اساساً به وظیفه زندگی خود تبدیل کرده است

 

کارستن مولر نمایندهٔ مجلس فدرال آلمان

خوشحالیم که کسی را در بین خود داریم که بدون هیچ ترسی در برابر این رژیم می‌ایستد

و پیگرد شخصی، آزار و اذیت و حتی سوءقصد به جانش او را متوقف نمی‌کند

او بسیار فداکار و شجاع است و به‌همین دلیل به‌طور کامل در این جمع جا می‌گیرد

Image

 

کارستن مولر - نمایندهٔ مجلس فدرال آلمان، عضو ارشد کمیسیون قضایی

خوشحالم که امروز جمع کثیری از شما در اینجا حضور دارید. به‌خصوص خوشحالم که تعدادی از همکاران از فراکسیونهای مختلف بوندستاگ آلمان در اینجا حضور دارند. خوشحالم که پتر آلتمایر، وزیر اقتصاد پیشین آلمان، امروز در بین ما است.

من هم‌چنین به‌طور خاص خوشحالم که از راه دور، یک پارلمانتر باسابقهٔ پارلمان کشور خودش و نیز پارلمان اروپا که ۱۵سال در آنجا نایب‌رئیس بوده، امروز در میان ما حضور دارد. درخواست یک تشویق گرم را برای آلخو ویدال کوادراس دارم.

ما در اینجا هم نمایندگان و نمایندگان پیشین از سطح فدرال و هم از پارلمان اروپا را داریم. من به جمعیت نگاه می‌کنم و البته خوشحالم که اشتفانی بونگ از مجلس نمایندگان برلین نیز در بین ما است. خوش آمدید.

همان‌طور که گفتم، بسیار مهم است که همه‌چیز فراتر از خطوط حزبی باشد و خانم‌ها و آقایان، من قبلاً به این موضوع اشاره کردم و دیشب افتخار بزرگی داشتم که شب را با آلخو بگذرانم که امروز او را در اینجا داریم. او به‌این شناخته شده است که از دیرباز برای آزادی و دموکراسی مبارزه می‌کند و در این میان، ایران آزاد و دموکراتیک جایگاه ویژه‌یی در قلب او دارد. آلخو مبارزه با رژیم جنایتکار آخوندی را اساساً به وظیفه زندگی خود تبدیل کرده است و این کار را با تعهدی کاملاً خاص انجام می‌دهد و ما از این بابت بسیار خوشحالیم. ما مشتاقانه منتظر شنیدن سخنان او هستیم و خوشحالیم که کسی را در بین خود داریم که بدون هیچ ترسی در برابر این رژیم می‌ایستد، مانند بسیاری از افراد در این سالن، کسی که پیگرد شخصی، آزار و اذیت و حتی سوءقصد به جانش او را متوقف نمی‌کند و این یک موقعیت کاملاً خاص است. او بسیار فداکار و شجاع است و به‌همین دلیل به‌طور کامل در این جمع جا می‌گیرد.

اجازه بدهید چند جمله‌یی هم در ابتدای بحث بگویم. ۴۵ سال است که شاهد جنایت رژیم آخوندی در ایران هستیم و وقتی می‌گویم شاهد آن هستیم، منظورم همین است، زیرا به‌عقیده من و احتمالاً در این جمع همراهان خوبی دارم، ما در مجموع در برابر این رژیم قاطع نبوده‌ایم و با تردید با آن برخورد کرده‌ایم و در ماههای اخیر، هفته‌های اخیر و روزهای اخیر شاهد آن هستیم که تجاوزات گسترده و بی‌رحمانه‌یی از سوی رژیم آخوندی وجود دارد و من در اینجا چند یادداشت برای خودم آماده کرده‌ام.

حمله‌های موشکی، راکتی و پهپادی گسترده از خاک ایران به اسرائیل

ولی هم‌چنین باید به‌یاد داشته باشیم که در حال حاضر در سال جاری صدها نفر در ایران اعدام شده‌اند. آن‌قدر افراد زیادی اعدام شدند، به‌طوری که در سه ماهه اول به‌طور متوسط این آمار هر روز بیش از پنج نفر بوده و این موضوع عملاً در اخبار، حتی در آلمان، ذکر نمی‌شود. ما می‌خواهیم این را به‌همراه هم تغییر بدهیم. من فکر می‌کنم نباید از این موضوع گذشت، این چهرهٔ واقعی این رژیم را نشان می‌دهد و ما امروز در بوندستاگ آلمان بحثهایی در مورد ایران داشتیم، این موضوع نیز مطرح شد که خواسته‌یی است که به‌نظر من همه ما می‌توانیم در اینجا بر سر آن با هم توافق کنیم، این‌که سپاه پاسداران به‌عنوان یک سازمان تروریستی اعلام شود. حقیقت را باید گفت، آنها چیزی جز یک سازمان تروریستی نیستند. ما در مورد این موضوع صحبت کردیم و البته رنج‌های کاملاً ملموس این قتل‌های جنایتکارانه، قتل‌های دسته‌جمعی، اغلب به‌اندازه کافی مورد بحث قرار نگرفته و ما می‌خواهیم امروز این کار را انجام بدهیم.

می‌خواهیم سهم خود را برای تضمین تحقق یک ایران آزاد بدهیم، شورای (ملی) مقاومت بخش بسیار مهمی از اپوزیسیون ایران است، (می‌خواهیم) این اپوزیسیون در غلبه بر این رژیم موفق شود و اگر در اینجا این کار را انجام بدهیم، به هیچ‌وجه به این معنی نیست که سعی می‌کنیم از خارج چیزی را به‌اجرا بگذاریم. من معتقدم و ما این را در چند ماه اخیر آموخته‌ایم که مردم ایران به‌قدر کافی مصمم، شجاع و آگاه هستند که خودشان رژیم را سرنگون کنند، ولی ما نمی‌خواهیم در حفاظت از این مردم شجاع، از جمله بسیاری از زنان و بسیاری از زنان جوان کوتاهی کنیم تا به آنها این پیام را بدهیم که شما تنها نیستید؛ ما از نزدیک نظاره‌گر هستیم و در کنار شما هستیم. و در این سخن ما تنها هم نیستیم. هم‌چنین می‌خواهم به اطلاع شما برسانم که هفته گذشته، همان‌طور که در اینجا نوشتم، ۱۴۵ عضو کنگرهٔ آمریکا قطعنامه‌یی را امضا کردند که در آن از آرمان یک ایران آزاد و دموکراتیک حمایت شده و این یک نشانهٔ مهم است. اکثر افراد حاضر در اینجا نیز با این موضوع موافقت کرده‌اند و به‌طور علنی آن‌را نمایندگی می‌کنند. از این بابت از شما بسیار تشکر می‌کنم و اکنون به من اطلاع داده شده است که یک پیام تصویری از خانم رجوی دریافت کرده‌ایم و از این بابت خوشحالیم. از بودن در جمع شما بسیار خوشوقتم و در انتظار یک شب هیجان‌انگیز هستم و امیدوارم که این علامت تعیین‌کنندهٔ امروز ما، برای مبارزه شجاعانه در راستای آزادی در ایران از امروز فراتر برود. از صمیم قلب از حضور با ارزش شما، تشکر می‌کنم.

 

آلخو ویدال کوادراس:

 آنچه در مورد من اتفاق افتاد این یک نمونه از بیشمار جنایتهای رژیم ایران است، رژیم می‌خواست من و دیگر مدافعان مقاومت ایران را بترساند، اما من مصمم‌تر از گذشته به مبارزه خود علیه فاشیسم دینی تا به آخر ادامه می‌دهم.

واقعیت اول این است که سیاست غرب در قبال رژیم ایران بیش از چهار دهه اشتباه بوده است. سیاست مماشات، مذاکره، گفتگو کارساز نیست، بی‌فایده است، نتیجه معکوس دارد، ما باید این سیاست را تغییر دهیم

واقعیت دوم این است که ایران نیاز به تغییر دارد، تغییر رژیم باید از یک دیکتاتوری مذهبی، ظالمانه و جنایتکار به یک دموکراسی تبدیل شود... . این کار مردم ایران است.

ومین واقعیت این است که سازوکار ایرانی، برای ترویج این تغییر، مقاومت به رهبری خانم مریم رجوی است... شورای ملی مقاومت و ستون فقرات آن، مجاهدین خلق، قدرتمندترین ابزار مردم برای تغییر هستند.

من بیش از ۲۰ سال است با آنها کار می‌کنم، آنها را به‌خوبی خانواده‌ام می‌شناسم. من تجربه یک زندگی را با شما به اشتراک می‌گذارم. شورا و مجاهدین یک سازمان منظم، متعهد، صادق، شجاع هستند.

برنامه‌یی که برای ایران دارند، دوست دارم برای اسپانیا هم داشته باشم. واقعاً بی‌عیب و نقص است، هر دموکراتی در جهان طرح ۱۰ ماده‌ای خانم رجوی. را امضا خواهد کرد.

چهارمین و آخرین واقعیت این‌که رژیم ایران یک رژیم جنایتکار، یک رژیم تروریستی است. آنها صدها هزار نفر از مردم خود را کشته‌اند. فقط در سال ۱۹۸۸، ۳۰۰۰۰ نفر از اعضای سازمان مجاهدین را اعدام کردند، که بسیاری از آنها در حال گذراندن دوران محکومیت خود در زندان بودند.

 

کریستف دفریس: از شما پروفسور ویدال به‌خاطر سخنانتان بسیار سپاسگزارم. موضوع ایران نه تنها بر ایران تأثیر می‌گذارد، بلکه اهمیت ژئوپلیتیک زیادی دارد و به همین دلیل است که همان‌طور که شما اشاره کردید تا زمانی که این رژیم در ایران بر سر قدرت باشد، صلحی در خاورمیانه برقرار نخواهد بود.

ما امروز به‌عنوان یک گروه پارلمانی در بوندستاگ فهرست بسیار جامعی از اقدامات علیه رژیم ایران ارائه کردیم که البته یکی از آنها گنجاندن سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی در سراسر اروپا است. زیرا می‌دانیم که س‍‍پاه قدرت رژیم را تثبیت و حفظ می‌کند.

مریم رجوی: دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران در جنگ با جامعه ایران و جامعه جهانی.

شخصیت‌های محترم، دوستان گرامی!
از تشکیل این جلسه تشکر می‌کنم. جای خوشوقتی است که دوست بزرگ مردم و مقاومت ایران آقای ویدال کوادراس در این جلسه حضور دارد.
تلاش برای ترور پروفسور ویدال کوادراس و واکنش او، همه حرف را درباره ماهیت رژیم آخوندها و سیاست درست علیه آن بیان می‌کند.
مطمئنا آقای ویدال کوادراس یکی از مظاهر شرافت اروپاست. او از ارزش‌های دموکراتیک و حقوق‌بشری با پرداخت بهایی سنگین دفاع کرد.
وقتی که رژیم آخوندی او را در لیست تروریستی خودش قرار داد، او این کار را مدال افتخار توصیف کرد.
وقتی که هدف شلیک قرار گرفت، آخرین توان خود را به‌کار گرفت تا انگشت اشاره را به سمت رژیم ایران به‌عنوان عامل ترور نشانه برود.
بعد از این حادثه تراژیک به‌گفته همسرش، آمپاروی عزیز، برای بازگشت به صحنه و رویارویی با رژیم آخوندی سر از پا نمی‌شناخت.
خوشحالم که او را با همان انرژی پیشین و شاید هم بیشتر می‌بینم. دوستانی مانند پروفسور ویدال کوادراس و هر یک از شما، از هر ملت و کشور و مذهب و زبانی، بر اساس ارزش‌های انسانی مشترک و حقوق‌بشر و حقوق دموکراتیک با ما همراه هستید.
در این جنگ پرچالش با فاشیسم دینی شما به حمایت مردم ایران آمده‌اید. روزی می‌آید که مردم ایران به گرمی در ایران آزاد فردا از شما استقبال خواهند کرد.

پتر آلتمایر وزیر اقتصاد و انرژی آلمان (۲۰۲۱)

رئیس دفتر صدراعظم آنگلا مرکل ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۸

کریستف دفریس نمایندهٔ مجلس فدرال آلمان

دکتر فولکر ردر نمایندهٔ مجلس فدرال آلمان، عضو ارشد کمیسیون امور دیجیتال

داگمار اپل نمایندهٔ ویژهٔ کلیسای پروتستان در امور مهاجرت (برلین)

توماس هارمس معاون اسقف منطقه‌یی از برلین

 

پتر آلتمایر - رئیس دفتر صدراعظم آنگلا مرکل ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۸ وزیر اقتصاد و انرژی آلمان (۲۰۲۱)

کارستن مولر عزیز، آلخو ویدال کوادراس عزیز و مهم‌تر از همه شما ایرانیان عزیز مقیم آلمان که با ما اینجا در این کشور زیبا زندگی می‌کنید، خوشحالم که امروز در کنار شما هستم. من نسبتاً تازه وارد این جمع شده‌ام. از زمانی که سیاست فعال را ترک کردم، دعوت به پاریس را پذیرفتم. من شرکت‌کنندگانی را دیدم که در آنجا جمع شده بودند، هم‌چنین شاهد شور و اشتیاق آنها، آمادگی آنها برای مبارزه برای آزادی بودم و می‌دانم چندین دهه است و هم‌چنین اکنون بیش از ۳۰۰۰۰۰ نفر در آلمان با پیشینه مهاجرتی از ایران داریم. من فکر می‌کنم آنچه آلخو گفت درست است که یقیناً آزادی در ایران نیز باید توسط ایرانیان محقق شود، اما این‌طور نیست که بتوانیم این سؤال را نادیده بگیریم.

من معتقدم که سازمان شما از حمایت بسیاری از ایرانیان در تبعید مقیم اروپا و آمریکا برخوردار است و این یک عامل مهم است. به‌همین دلیل برای شما در کارهای آینده آرزوی موفقیت دارم. فکر می‌کنم آنچه مهم است این واقعیت است که سازمان شما در جهت درست و رژیم ایران در جهت شر حرکت کرده است. وقتی برای اولین بار برنامهٔ ۱۰ ماده‌یی پرزیدنت مریم رجوی را خواندم بسیار تحت تأثیر قرار گرفتم. این سند یک میراث جهانی روشنگر و احترام به کرامت انسانی افراد و دموکراسی است.

آرزو می‌کنم این سند را که باعث افتخار هر کشور دیگری در جهان خواهد بود خیلی بیشتر به همگان معرفی کنیم و آن‌را به مردم، سیاستمدارانمان در شهرداریها، ایالت‌ها، در دولت فدرال و در پارلمان اروپا معرفی کنیم و حول آن روشنگری کنیم.

بحث اینجا، دیگر بر سر یک نزاع داخلی ایران نیست. بلکه بحث بر سر سؤالات اساسی بشریت است. وقتی دعوتی را که به من داده شده بود پذیرفتم تا امروز در کنار شما باشم، اتفاقاً در برلین بودم و توانستم این دعوت را بپذیرم. اما وقتی آن‌را پذیرفتم، نمی‌دانستم چه پویایی‌یی ایجاد خواهد شد.

معتقدم که این پویایی با وجود تمام خطراتی که دارد، امید زیادی را نیز برای مردم ایران ایجاد می‌کند.

تا به‌حال همیشه این‌طور بوده است که برخی به وضعیت حقوق‌بشر در ایران و برخی دیگر به مسائل فعالیت‌های بین‌المللی رژیم ایران علاقه‌مند بوده‌اند.

امروز فکر می‌کنم می‌توانیم بگوییم از بین همه کشورهای جهان که در سازمان ملل نماینده دارند، (رژیم) ایران احتمالاً حکومت یا یکی از حکومتهایی است که هم برای مردم ایران و هم برای جامعه بین‌المللی تهدید تروریستی یکسانی دارد.

این وضعیتی است که قبلاً از انظار عمومی پنهان بود. این امر در چند هفته اخیر تغییر کرده است.

نیازی نیست به‌طور ریزبافت درباره موارد بحران خاورمیانه صحبت کنیم، اما حمایت (رژیم) ایران از اقدامات تروریستی در کشورهای همسایه مشخص و واضح است و من فکر می‌کنم ما باید شناخت را اصل بگیریم. این گفته شد که (رژیم) ایران حکومت شماره یک جهان در اجرای احکام اعدام است و این همیشه من را از ابتدا شوکه کرده است.

زیرا رژیمی که شهروندان را با این همه سبعیت اعدام می‌کند، مشروعیت خود را از دست می‌دهد. این صحیح و درست است که شما گاهی آرزو می‌کنید که کشورهای غربی در ابراز حمایت و محکومیت خود قاطع‌تر باشند. من معتقدم که ما اینجا در یک روند پویا و دینامیک قرار گرفته‌ایم. یک مثال وجود دارد، همان گردهمایی بزرگ پاریس در سال گذشته. تظاهرات در آنجا برگزار شده بود و در ابتدا توسط مقامات امنیتی ممنوع شد. سپس ایرانیان مقیم فرانسه در دادگاه شکایت کردند و اجازه گرفتند و تظاهرات برگزار شد. زیرا همدردی با (رژیم) ایران، از جمله در قوه قضاییه، در ادارات ما، در گروه‌های سیاسی ما در سال‌های اخیر سمپاتی با (رژیم) ایران کاهش پیدا کرده و سمپاتی با سازمان شما افزایش پیدا کرده است.

به‌نظر من این تغییری بسیار پویا است و به نتایج بیشتری منجر خواهد شد.

در ایران انتخابات آزاد وجود ندارد، آزادی بیان وجود ندارد، محاکمه‌های نمایشی وجود دارد، همهٔ چیزهایی وجود دارد که می‌توانیم آن‌را با خونین‌ترین و ظالمانه‌ترین دیکتاتوریهای ۱۰۰ سال اخیر مرتبط کنیم و این نیز باید بیشتر از قبل در دستور کار بین‌المللی قرار گیرد.

من قاطعانه معتقدم که (رژیم) ایران در حمایت از حزب‌الله و حماس در این راه مرتکب اشتباه بزرگی شد و در تشدید درگیری نظامی مرتکب اشتباه بزرگی شد؛ و این‌که ما در حال حاضر بیشترین شانس را برای تغییرات اساسی در سال‌های اخیر داشته‌ایم. در این راستا برای شما آرزوی خیر و موفقیت بسیار دارم.

آنچه ایرانیان مقیم آلمان و ایرانیان در تبعید در سراسر اروپا و جهان در ۲۰ سال گذشته انجام داده‌اند، نتیجه داده است و این برای رژیم تروریستی (حاکم بر) ایران مشکلات بزرگی ایجاد کرده است. برای ما روشن است و می‌دانم که خیلی‌ها آرزو می‌کردند که‌ای کاش کشورهای غربی زودتر و بیشتر از آنها حمایت می‌کردند.

و من می‌خواهم از همه کسانی که گفته‌اند ما باید جنایت این رژیم را افشا کنیم، حمایت کنم.

برنامهٔ ده ماده‌یی همان‌طور که قبلاً در سخنرانی خود گفتم سند انسانیت است. و محدود به ایران نیست. هر کسی می‌تواند از آن حمایت کند و باید به این فکر کنید که آیا می‌توانید فرصتی برای همبستگی جهان با مردم ایران ایجاد کنید.

رژیم ایران در تلاش است انسان‌ها را مورد آزار و اذیت قرار دهد، همان‌طور که سوءقصد به همکارمان ویدال کوادراس این‌را نشان داد. اما اگر تعداد آنها بیشتر و بیشتر شود، دیگر نمی‌توانند تک‌تک افراد را زیر نظر بگیرند و تک‌تک افراد را تهدید کنند. این گام کیفی بعدی است که باید بردارید.

من معتقدم اگر رژیم اکنون به بمب اتمی دست یابد، اشتباه استراتژیک جدی است یا خواهد بود، زیرا افکار عمومی جهان آن‌را یک بی‌عدالتی می‌دانند. کدام کشورها در حال ساخت بمب اتمی جدید هستند؟ آنها کشورهایی مانند آلمان یا ایتالیا، اسپانیا یا پرتغال یا یونان و حتی ترکیه نیستند. نه، این کشورهایی مانند کره شمالی و حکومتهایی مانند حکومت ایران هستند که بر این باورند که می‌توانند از این امر برای طولانی‌کردن و محافظت از دیکتاتوری و رژیم‌های بستهٔ خود استفاده کنند. برعکس‌ِ این اتفاق خواهد افتاد و به‌همین دلیل این دیدار برای من نشانه دلگرمی بود و من معتقدم که ما در ۲۷ سالی که به من اجازه داده شد در پارلمان آلمان یک سیاستمدار باشم، در وضعیتی قرار داریم که بهتر از همیشه است.

 

کریستف دفریس - نمایندهٔ مجلس فدرال آلمان

از جانب خودم به شما خوش‌آمد می‌گویم. بسیار سپاسگزارم از استقبال دوستانهٔ آقای مولر و بسیار سپاسگزارم از شما پروفسور ویدال به‌خاطر سخنانتان. فکر می‌کنم در چند هفتهٔ اخیر احساس کرده‌ایم که موضوع ایران نه‌تنها به خود این کشور مربوط می‌شود، بلکه اهمیت ژئوپلیتیک بسیاری دارد و به‌همین دلیل آنچه شما به آن اشاره کردید درست است. تا زمانی که این رژیم در ایران بر سر قدرت باشد، صلحی در خاورمیانه برقرار نخواهد بود.

اکنون شاهدیم که (رژیم) ایران نه‌تنها از طریق سازمانهای نیابتی خود در سوریه، یمن و لبنان عمل می‌کند، بلکه اکنون برای اولین بار به اسراییل نیز حمله کرده است. با این رژیم آینده‌یی وجود نخواهد داشت، فکر می‌کنم این واضح است. هم‌چنین منافع همه ما ایجاب می‌کند که (رژیم) ایران نباید به سلاح اتمی دست پیدا کند.

متأسفانه، با توجه به یافته‌های سرویس‌ها، باید بر این مبنا حرکت کنیم که دیری نخواهد گذشت که دوباره در وضعیت کاملاً متفاوتی قرار خواهیم گرفت.

سال‌هاست می‌دانیم که توافق (اتمی) نقض می‌شود، قوانین آن مشخص است، یعنی پایان دادن به آن؛ اما این اتفاق نمی‌افتد و به‌همین دلیل آنچه شما گفتید، آقای ویدال، این سیاست مماشات، سیاست معمول دیپلماسی غرب اکنون باید سرانجام در این مرحله به‌پایان برسد. من هم‌چنین می‌خواهم به‌طور خلاصه برای فراکسیون خودم توضیح بدهم که در این مورد جدی هستیم. فقط در سال گذشته ما چهار پیشنهاد را به‌عنوان یک گروه پارلمانی در بوندستاگ ارائه کردیم. امروز دوباره به آن نگاه کردم، با فهرست بسیار جامعی از اقدامات و البته یکی از آنها لیست‌گذاری سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی در سراسر اروپا است؛ چرا که می‌دانیم که ستون قدرت رژیم است و قدرتش را با آن تثبیت می‌کند و حفظ می‌کند.

من معتقدم هم‌چنین ما باید بر این پایه حرکت کنیم، ما به‌اصطلاح معامله تجاری و هم‌چنین موضوعات نظامی جایی که می‌دانیم که از آنها سوءاستفاده می‌شود و تحریم‌ها دور زده می‌شوند. اما یک چیز روشن است ما مثل گذشته به‌عنوان یک اقتصاد اروپایی، بزرگ‌ترین شریک تجاری (رژیم) ایران هستیم و به‌همین دلیل معتقدم اگر در مورد آزادی و صلح جدی هستیم، باید فعالیت‌های تجاری را محدود کنیم. این برای تمام دنیا صدق می‌کند و این سؤال همیشه مطرح است، ولی من معتقدم که یک تهدید بلافصل وجود دارد و ما فرصت بزرگی برای تضعیف این رژیم داریم، زیرا نشان داده شده است که ارادهٔ مردم برای مقاومت چقدر قوی است.

کاری را که ما باید انجام بدهیم، کاری که می‌توانیم بکنیم، از جمله شامل محدود کردن فعالیت تجاری است. آخرین نکته‌یی که می‌خواهم به آن بپردازم مرکز اسلامی هامبورگ است. به‌عنوان حزب دموکرات‌مسیحی هامبورگ، ما سال‌ها در این مورد مصوباتی داشتیم، اتفاقاً، به‌یاد دارم که قبل از شروع مجدد اعتراضات بزرگ در پایان سال ۲۰۲۲، کسانی که خواستار (بسته شدن آن) می‌شدند به‌عنوان ضداسلام و ضد خارجی و نژادپرست توصیف می‌شدند. خوشبختانه این تغییر کرده است. اما واقعیت این است که مرکز اسلامی در هامبورگ، مسجد آبی، هنوز بسته نشده است. باید از خود بپرسید چرا این نهاد که ۳۰ سال است توسط ادارهٔ فدرال حراست از قانون اساسی تحت‌نظر قرار دارد، هنوز باز است؟ معاون مدیر (مسجد هامبورگ) سال گذشته به‌دلیل حمایت از سازمانهای تروریستی از جمهوری فدرال آلمان اخراج شد. ما بعد از حمله و تفتیش آنجا می‌دانیم که مدیر مفتح مستقیماً از ولی‌فقیه خامنه‌ای دستور می‌گرفت. ارتباطات آنها بسیار، بسیار واضح است. در نوامبر سال گذشته دوباره به آنجا حمله شد تا تفتیش دوبارهٔ مرکز آن و سایر محل‌هایی که به آن تعلق دارند صورت گیرد، اما الآن باید آنجا بسته شود. من می‌دانم که همهٔ فاکتها برای مدت طولانی روی میز قرار دارد و من نمی‌خواهم وارد سیاست حزبی بشوم، اما در این مرحله باید بگوییم که اکنون وزیر کشور سرانجام باید وارد عمل شود، زیرا این نیز یک نشانهٔ مهم برای اپوزیسیون دموکراتیک ایرانیان در آلمان است. زیرا این درست نیست که کسانی بعد از سال ۱۳۵۷ به جمهوری فدرال پناهنده شوند و حالا دوباره مورد سرکوب و ارعاب قرار گیرند. این اعمال از مرکز اسلامی هامبورگ صورت می‌گیرد، این توسط سرویس خارجی (رژیم) ایران، وزارت اطلاعات انجام می‌شود و این باید به‌پایان برسد. ایرانی‌ها باید بتوانند در اینجا زندگی امن داشته باشند و به‌همین دلیل است که ما باید در نهایت از موضع قدرت، حسابرسی‌های حاکمیت قانون را نشان بدهیم و این شروع خوبی خواهد بود، هم‌چنین برای یک سیاست معقول در رابطه با ایران. خیلی ممنون.

 

 

دکتر فولکر ردر - نمایندهٔ مجلس فدرال آلمان، عضو ارشد کمیسیون امور دیجیتال

من اتهاماتی را که در رابطه با ما مطرح می‌شود از آقای دفریس شنیده‌ام. اما شما هم‌چنین می‌دانید که به این سادگی نیست. من فقط شخصاً تحت‌تأثیر قرار گرفته‌ام. و من با یک ایرانی دوستی خوبی دارم،

خانواده او نیز تحت رژیم خمینی و اکنون خامنه‌ای رنج‌های بسیاری را متحمل شده‌اند. این به‌واقع یک نگرانی شخصی برای من است، زیرا نمی‌توانم آنچه را که در آنجا در حال وقوع است تحمل کنم و به‌همین دلیل از دعوت شما خوشحال شدم. در ضمن، ما در برمن شرایط مشابهی مانند هامبورگ داریم. در آنجا نیز گروه‌های اسلام‌گرای افراطی وجود دارند که البته از حمایت (رژیم) ایران برخوردار هستند. ما باید کاری در مورد آن انجام بدهیم. شاید واقعاً بتوانیم در این رابطه تبادل‌نظر کنیم. این ممکن است بسیار کمک‌کننده باشد

بله، شما سمپاتی زیادی دارید و من به ترویج این موضوع در فراکسیون خود ادامه خواهم داد.

برای شما آرزوی موفقیت دارم و دوست دارم با هم در ارتباط باشیم. خیلی ممنون.

 

داگمار اپل - نمایندهٔ ویژهٔ کلیسای پروتستان در امور مهاجرت (برلین)

سپاسگزاریم که از ما نیز به‌عنوان یک کلیسای پروتستان دعوت کردید. نام ما ECBU است و در برلین-براندنبورگ، هم‌چنین گوشه‌یی از زاکسن حضور داریم و با اشتیاق موضوع شما را زیر نظر داریم و پشتیبانی می‌کنم. چرا که ما بسیار نگرانیم که وضعیت ایران به‌تازگی بسیار وخیم‌تر شده است. ما با نگرانی فراوان می‌بینیم که اعدام‌های بسیار زیادی در ایران صورت می‌گیرد؛ بیش از ۸۶۴ مورد در سال گذشته. رژیم آخوندها عمدتاً علیه زنان و هم‌چنین علیه اقلیت‌های قومی و مذهبی اقدام می‌کند. آنها را تحت فشار قرار می‌دهد و آنها را به وحشت می‌اندازد. این سرکوب‌ها و فساد گسترده و وضعیت سخت اقتصادی، دلایل فرار مردم از آنجا از جمله به آلمان است. ما به‌عنوان یک کلیسا و با جوامع خود، در تماس بسیار نزدیک با بسیاری از ایرانیان هستیم و از درخواست پناهندگی آنها حمایت عملی می‌کنیم. بسیاری از کشیش‌های همکار من به دادگاه می‌روند، سعی می‌کنند مدرک و شواهد نشان بدهند و به مردم کمک می‌کنند تا در اینجا پناهندگی بگیرند که اتفاقاً به‌طور فزاینده‌یی دشوار می‌شود. ما هم‌چنین از اخراج بسیاری از افراد به کشورهای دیگر می‌ترسیم که سپس آنها را به ایران می‌فرستند

ما به‌واقع می‌خواهیم ایران چهره‌یی آزاد و دموکراتیک داشته باشد و بتواند در صلح با کشورهای همسایهٔ خود زندگی کند.

 

توماس هارمس - معاون اسقف منطقه‌یی از برلین

خانم اپل این‌را به‌اندازهٔ کافی توضیح داد. مهم است و ما مأموریت داریم که در کنار مردان و زنان تحت ستم ایران باشیم. ما می‌بینیم که یک فاشیسم مذهبی در ۴۵ سال وضعیت را به کجا رسانده است که هیچ توجهی به نیازهای واقعی مردم ندارد. هم‌چنین دیده‌ایم که در ۴۵ سال گذشته این موضوع اغلب جدی گرفته نشده است. ما، به‌عنوان مسیحیان پروتستان در کلیسای دولتی برلین-براندنبورگ و در منطقهٔ اوبرلاوزیتس، امیدواریم این دیدگاه تحقق یابد و سه دین ابراهیمی در ایران هم بار دیگر با برادری بر سر یک میز بزرگ جمعی دور هم بشینند

من معتقدم که ما هم باید این‌را تجربه کنیم. من به‌عنوان یک مسیحی که رژیم وحشتناک آخوندها سرنگون شود خیلی ممنون

فلوریان اوسنر - نمایندهٔ مجلس فدرال آلمان

سخنرانان قبلی پیشاپیش همه‌چیز را گفته‌اند و تنها چیزی که می‌توانم از طرف خودم بگویم این است که به شما ادای احترام می‌کنم به‌خاطر شجاعت‌تان و قدرت‌تان در جنبش مقاومت ایران برای صلح و آزادی ایران. برای من به‌عنوان نسلی که در یک کشور آزاد بزرگ شده است، به‌نوعی این‌ را بدیهی می‌دانم، من به‌واقع با احترام فراوان به شما نگاه می‌کنم و سپاسگزارم که شما به‌واقع به این امر متعهد هستید. به‌همین دلیل من فقط می‌خواهم از شما حمایت کنم و از قبل هم در مورد اقدامات صحبت شده است؛ در مورد حق آزادی صحبت شده است. به‌نظر من اینها غیرقابل مذاکره هستند و به‌همین دلیل فقط می‌توانم برای شما توان و قدرت زیادی آرزو کنم. ما از جنبهٔ سیاسی یا دست‌کم از طرف خودم بگویم که هر کاری را انجام می‌دهم تا شما پشت‌گرمی پیدا کنید؛ و شما هم مقداری از شجاعت‌تان را به ما سیاستمداران منتقل کنید، البته چیزهایی که شاید پیشبرد آن دشوار باشد، جسارت می‌خواهد. خیلی ممنون از این‌که من را دعوت کردید و متشکرم که امروز این گفتگو را امکان‌پذیر کردید.

 

دکتر میشائل مایستر - نمایندهٔ مجلس فدرال آلمان

آقای مولر از شما متشکرم به‌خاطر فرصتی که شما به من برای صحبت‌کردن دادید. حدود ۲دهه است که مقاومت ایران را همراهی می‌کنم و این افتخار را داشتم که در آن زمان هنگامی‌که خانم رجوی به برلین سفر کرد، برای اولین بار حضوری او را ملاقات کنم. من به‌ این نتیجه رسیده‌ام که برای مشکلی که امروز در اینجا در مورد آن بحث می‌کنیم پشتکار بسیاری ضروریست. در آن زمان دربارهٔ اشرف ۱ در عراق بحث می‌کردیم. اکنون خیلی چیزها تغییر کرده است که به‌اعتقاد من شرایط بهتری برای مقاومت در برابر رژیم ایران ایجاد می‌کند. اما هنوز تلاش بسیاری ضروریست تا اطمینان حاصل شود که انتخابات واقعاً آزاد و حقوق‌بشر بتواند در ایران برقرار شود و مردم ایران بتوانند سرنوشت خود را تعیین کنند.

پیش‌تر هم امروز عصر اشاره شد که ما در گذشته در مورد وضعیت حقوق‌بشر در ایران صحبت کرده‌ایم این‌که مردم ایران تحت رژیم حاکم رنج می‌برند. همان‌طور که قبلاً گفته شد، اکنون این وضعیت تغییر کرده است، زیرا (رژیم) ایران نه‌تنها در داخل وحشت‌افکنی می‌کند، بلکه در همسایگی خود نیز وحشت‌افکنی می‌کند.

من فکر می‌کنم اگر این رژیم به حیات خود ادامه بدهد، خطر بزرگی برای همهٔ ما وجود دارد که این تلاش برای وحشت‌افکنی در خارج از کشور بیش از پیش گسترده شود. در این صورت مستقیماً آلمان نیز تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. به‌همین دلیل ما باید هر دو را جدی بگیریم، هم ترور داخلی و هم ترور خارجی. باید بگویم، وقتی آمار تقریباً ۹۰۰اعدامی را که امسال صورت گرفته می‌بینیم و تصور می‌کنیم، با یک محاسبه، روزانه ۷نفر اعدام می‌شوند. اینها فقط جان‌هایی هستند که با خشونت گرفته می‌شوند. این بحث حبس غیرقانونی نیست. این موضوع شکنجه و سایر موارد نقض حقوق‌بشر نیست که هم‌چنان در حال وقوع است. فکر نمی‌کنم شما حتی بتوانید ابعاد آنچه را که در آنجا رخ می‌دهد اندازه‌گیری کنید. به‌همین دلیل است که من فقط می‌خواهم در مورد مطالبات سیاسی مطرح‌شده توسط همکارم دفریس بگویم که این فقط نظر او نیست، بلکه معتقدم اکنون این موضع روشن گروه ما به‌عنوان یک تمامیت است. ما بر این عقیده هستیم که باید سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار بدهیم و در سطح بین‌المللی نیز به‌عنوان یک سازمان تروریستی اعلام کنیم، یعنی نه‌تنها در آلمان، بلکه دست‌کم در اروپا. ثانیاً و این قطعاً دشوار است، زیرا تا حدی بر ما تأثیر می‌گذارد، ما باید به موضوع تجارت بپردازیم.

زیرا البته نه‌تنها بر ایران تأثیر می‌گذارد، بلکه اگر این کار را انجام بدهیم روی ما نیز تأثیر می‌گذارد. اما با توجه به آنچه ذکر کردم، فکر نمی‌کنم جایگزینی وجود داشته باشد. ما باید این کار را انجام بدهیم. تحریم‌های اقتصادی بلافاصله به پیامدهای سیاسی منجر نمی‌شود. اما دست‌کم فشار را افزایش می‌دهند و به‌نظر من این فشار کاملاً ضروری است و به‌همین دلیل می‌خواهم بگویم، همان‌طور که گفتم، ۲دهه است که اینجا هستم. امیدوارم وقتی آن‌ را تجربه کردم، تلاش‌ها در مقطعی به نتیجه برسد و ما نه‌تنها برای توصیف شرایط دور هم جمع شویم، بلکه شاید در مقطعی شرایطی پیش بیاید که مردم ایران بتوانند سرنوشت خود را تعیین کنند.

 

مارتین پاتسلت - رئیس مشترک کمیته همبستگی آلمان برای ایران آزاد

دوستان عزیز ایرانی، پروفسور ویدال کوادراس عزیز و پتر آلتمایر عزیز،

من ۸سال در کمیته حقوق‌بشر پارلمان فدرال آلمان کار کردم و تجربه دارم و گزارشگر در مورد وضعیت ایران در آنجا بودم، بنابراین به‌شدت به پیشینه، سؤالاتی که همکارانم داشتند و هم‌چنین با ادعاهایی که علناً علیه جنبش آزادی برای یک ایران آزاد مطرح شدند درگیر بوده‌ام.

من این سؤالات را بررسی کردم. بارها و بارها آنها را مطرح کردم. من به همراه دوستم استفان دی یونگ به اشرف ۳ در آلبانی رفتیم. ما وضعیت را در محل بررسی کردیم و من بارها و بارها تلاش کردم تا اتهاماتی را که به‌طور علنی مطرح شده و دادگاه‌های آلمان بارها در مجموع آن را رد کرده بودند بررسی کنم. چرا که رژیم ایران به‌طور سیستماتیک در حال گسترش دادن شک در بین مردم است. هم‌چنین در پارلمان فدرال آلمان.

و ما باید حواسمان به آن باشد و چنین برنامه‌هایی باید این پاسخ را بدهد که حقیقت چیست؟ چه اتفاقی افتاده است؟ سابقه امور کدامند؟ و در این رابطه ما قبلاً از پروفسور آلخو ویدال کوادراس تشکر کرده‌ایم که با تجربه شخصی خود به اینجا آمده و به‌اصطلاح به‌عنوان شاهد صحبت کرده است. من سخنان کنونیم را هم به‌عنوان یک شهادت در نظر می‌گیرم، گواهی از تجربه و اعتقاد شخصی خود در برخورد با شورای ملی مقاومت برای تحقق ایران آزاد. اکنون که از فعالیت سیاسی فاصله گرفتم، حتماً متوجه شدید، من هنوز حتی در دوران بازنشستگی بسیار تحت تأثیر آن هستم و هنوز در حال فعالیت هستم، نه تنها در برلین، بلکه در چارچوب کمیته همبستگی آلمان برای ایران آزاد.

امروز بارها این سخنان مطرح شده است: آیا آلترناتیوی برای تحقق ایران آزاد وجود دارد؟ و رژیم آخوندها به‌خصوص در چند ماه اخیر تمام شدت و نفوذ خود را به‌کار گرفته تا به خود ایرانیان و هم‌چنین به جهانیان بگوید که جایگزینی برای ما وجود ندارد. هیچ جنبشی وجود ندارد که بتواند قدرت را در دست بگیرد و مردم ایران را از این وضعیت که از آن رنج می‌برند خارج کند.

تنها سرکوب سیاسی نیست، فقر، فقر واقعی رو به رشد و وابستگی اقتصادی نیز وجود دارد. زنان در ایران نیز به خیابان‌ها ریختند زیرا زندگی به‌دلیل گرانی تقریباً غیرقابل تحمل بود و شما باید همه اینها را یک مجموعه مرتبط به هم ببینید.

و من به‌عنوان یک فعال حقوق‌بشر این تجربه را داشته‌ام که در واقع دیگر نمی‌توان حقوق‌بشر را فقط تحت عنوان دفاع اخلاقی از حقوق مردم در جهان دید، بلکه - و این امروز نیز واضح بود - وقتی ما از حقوق‌بشر دفاع می‌کنیم، از خود دفاع می‌کنیم.

ما فقط در جهانی که به حقوق‌بشر احترام می‌گذارد آینده‌ای داریم.

من به شما می‌گویم، این اقدام مشترک برای ارج نهادن و به‌رسمیت شناختن حقوق‌بشر، ما را قوی‌تر می‌کند، زیرا در این صورت می‌دانیم که چه مسیری را می‌خواهیم برویم و هیچ‌کس نمی‌تواند ما را گمراه کند. آن وقت می‌توانیم به همه نفوذها و همه اتهامات و شایعاتی که در رسانه‌ها مطرح می‌شود و یا تک‌تک نمایندگان مجلس با آنها بارها گمراه می‌شوند، پاسخ دهیم و بگوییم که رفتار شما چگونه است، چه چشم‌اندازی از آینده دارید و در این صورت است که من شورای ملی مقاومت را همیشه به‌عنوان یک آلترناتیو واقعی برای ایران آزاد دیده‌ام.

آنها بسیار سازماندهی شده‌اند، می‌توانم صریح بگویم که آنها خود را از اسارت یک دکترین دینی رها کرده‌اند، دست به اقدام زده‌اند، خودشان را رها کردند و گفتند چگونه می‌توان در یک جامعه، در یک جامعه مسلمان در دموکراسی زندگی کرد و من بارها و بارها از آنها این سؤالات را کرده‌ام.

من گفتم، در حالی که من مسیحی هستم، بارها سؤال کرده‌ام در حالی‌که خود مسلمان هستید در یک جامعه دموکراتیک چگونه رفتار خواهید کرد همان‌طور که در طرح ۱۰ماده‌ای پیش‌بینی شده است و پاسخ‌های بسیار قانع کننده‌ای برای آن گرفتم.

(آنها پاسخ دادند) بله، ما شجاعت آن را داریم، ما این شجاعت را داریم که با وجود عقیده خود از حقوق‌بشر نیز محافظت کنیم و این من را متقاعد کرد. این من را چنان متقاعد کرد که فکر کردم حتی فراتر از فعالیت سیاسی، باید کارهای بیشتری انجام دهم و از توانم استفاده کنم.

ما این کتاب را به‌همراه رئیس سابق انجمن‌مان، با خلاصه‌ای کوتاه نوشته‌ایم. اگر مطمئن نیستید، می‌توانید حقایقی را که در اینجا گردآوری کرده‌ایم بررسی کنید. من فقط می‌توانم آن را به شما توصیه کنم، نه به این دلیل که مال من است، بلکه به این دلیل که فکر می‌کنم به‌ دنبال کردن موضوع به زبان ساده و بدون بحث‌های پیچیده و طولانی کمک می‌کند.

و اگر نسبت به این موضوع واکنش انتقادی نشان دهید، خوشحال می‌شوم که با شما وارد گفتگو شوم. بنابراین، دوستان عزیز از ایران، همکاران آلمانی عزیز، پتر آلتمایر عزیز، بسیار خوشحال شدم که گفتید، بله، من می‌پیوندم زیرا ما به قدرت نیاز داریم و مهم‌تر از همه، ما هم‌چنین به وزنه‌های سنگین سیاسی نیاز داریم.

همیشه بسیار متقاعد شده‌ام که آنچه فکر می‌کنم درست است، مگر این‌که کسی به من ثابت کند که اشتباه می‌کنم. و وقتی افرادی مانند خانم زوسموت با وجود سن خود بعد از این همه سال هنوز تمام توان خود را استفاده می‌کند با وجود این همه دشمنی، ادامه می‌دهند، مشخص می‌شود که چیزی پشت آن وجود دارد.

و ما می‌خواهیم آنها را تشویق کنیم. ما می‌خواهیم آنها را تشویق کنیم زیرا علاقه‌مندیم اطمینان حاصل کنیم که می‌توانیم در آینده در جهانی منصفانه، آزاد و زیبا زندگی کنیم. و این به رایگان به ما تقدیم نمی‌شود. من همیشه گفته‌ام که حقوق‌بشر هزینه دارد، برای حقوق‌بشر باید قیمت داد و حقوق‌بشر خودبه‌خودی باقی نمی‌ماند، بلکه مانند یک ساختمان در حال ساخت است که افراد پیشرو و آینده‌نگر می‌توانند با هم روی آن تأثیرگذار باشند.

 

سحر ثنایی

من هم خیلی زود تصمیم گرفتم به این راه بپیوندم. پدرم، برادرانش و بسیاری از دوستان پدر و مادرم در راه آزادی جان خود را از دست دادند که این انگیزه اولیه‌ام بود.

ما به‌رغم مسیری طولانی و ناهموار، به موفقیت‌های زیادی دست یافته‌ایم و بزرگ‌ترین موفقیت ما این است که رژیم ایران، با وجود شکنجه، اعدام و شیطان‌سازی، نتوانست اراده مقاومت ما را بشکند.

و امروز برای ما بیش از پیش باعث افتخار است که در میان دیگران، آقای ویدال کوادراس اینجا با ما است و با داستان خارق‌العاده‌اش او یک الگو برای ما است.

بر کسی پوشیده نیست که پایبندی به این اصول هزینه بسیار بالایی دارد و این دقیقاً همان چیزی است که ما به‌خاطرش از او قدردانی می‌کنیم.

من می‌خواهم تأکید کنم که تغییر در ایران ضروری است. با این حال، نمی‌توان با محکوم کردن شفاهی یا صحبت کردن به تغییر دست یافت.

یک موضع روشن و راه‌حلی برای تغییر و جسارت در پیمودن این راه نیاز است. یک جایگزین دموکراتیک انگیزه برای تغییر فراهم می‌کند.

بسیاری از سیاستمداران حاضر در اینجا، طی یک پروسه طولانی ۲۰ساله، رابطه‌ای را که مشخصه آن همبستگی و دوستی با شورای ملی مقاومت ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین اپوزیسیون است ایجاد کرده‌اند.

این اعتماد در یک روز ایجاد نشد، بلکه طی تحولات طولانی و کارزارهای پر فراز و نشیب ایجاد شد.

ما از شورای ملی مقاومت و مهم‌ترین عضو آن یعنی مجاهدین خلق حمایت می‌کنیم، نه تنها به این دلیل که اطلاعات، تحلیل‌ها و ارزیابی‌های آنها در ۴دهه گذشته درست بوده است

ما از مجاهدین خلق حمایت می‌کنیم زیرا آنها هرگز به مردم ایران پشت نکردند و حتی تحت فشار شدید، بمباران و (تهدید) استرداد، به مقاومت برای ایران آزاد وفادار مانده‌اند. آنها یک شبکه گسترده با پایگاه اجتماعی وسیع در ایران از خانواده‌هایی دارند که تاکنون هزینه‌های زیادی را پرداخته‌اند.

به همین دلیل است که از جمله می‌توانند اطلاعات صحیحی را از ایران به دست آورند، آن را به‌درستی تحلیل کنند و توده وسیعی از مردم را برای مقاومت بسیج کنند.

تاکنون ثابت شده است که همه کسانی که فراخوان به عدم همکاری با شورای مقاومت ایران می‌دادند در ارزیابی خود از رژیم ایران و چگونگی برخورد با آن کاملاً اشتباه کرده‌اند.

سیاست قبلی در قبال رژیم ایران آشکارا شکست‌ خورده است. امید بستن به اصلاح رژیم ایران یا پسر دیکتاتور سابق توهمی بیش نیست.

چنین باورهای نادرستی قبلاً پوچ بودن خود را ثابت کرده‌اند و زمان تشویق به روند بازاندیشی فرا رسیده است.

واقعیت چیست و چرا امروز اینجا جمع شده‌ایم؟

وضعیت سیاسی-اجتماعی ایران به‌دلیل ۴دهه اختناق انفجاری است و یک وضعیت ماقبل انقلاب است. رژیم برای خرید زمان، علاوه بر تشدید سرکوب در داخل، جنگی را در خاورمیانه به‌راه انداخته است.

رژیم ایران با ترور و جنگ خودش را زنده نگه‌می‌دارد و از (تروریسم) در سراسر جهان حمایت می‌کند.

این رژیم با حملات پهپادی و موشکی اخیر خود به اسراییل، خود را به‌عنوان طرف اصلی جنگ نشان داد.

مایلیم به مقامات، یعنی نمایندگان مردم در بوندستاگ، روشن کنیم که در این شرایط باید جلوی انتشار اطلاعات دروغ از سوی لابی‌های رژیم ایران گرفته شود و اپوزیسیون اصلی این رژیم و صدای مقاومت یعنی شورای ملی مقاومت ایران باید شنیده شود.

لابی‌های رژیم ایران باید تحت هر پوششی که عمل می‌کنند افشا و خنثی شوند.

ما باید شجاعانه با حقایق روبه‌رو شویم و برای آنچه که باید انجام شود کامل تلاش کنیم.

رژیم آخوندها متکی بر این بود که غرب استراتژی مماشات را با این رژیم دنبال کند.

روند بازاندیشی و تغییر با شناخت آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت ایران و طرح ۱۰ماده‌ای آن آغاز می‌شود.

این طرح هم منافع ما را که نماینده ارزش‌های اساسی دموکراتیک هستیم و هم منافع مردم ایران را که برای یک ایران آزاد و دموکراتیک بدون شاه و شیخ تلاش می‌کنند، برآورده می‌کند. خیلی ممنون.

 

حسین یعقوبی

پروفسور ویدال کوادراس عزیز، من بسیار مفتخرم که امروز در اینجا با شما و هم‌چنین با آقای آلتمایر، یک سیاستمدار بسیار مهم آلمانی صحبت می‌کنم. من در زمانی که وزیر بودید سال‌ها فعالیت سیاسی شما را دنبال می‌کردم. پروفسور کوادراس، شما تحلیل کاملی از اوضاع سیاسی ایران ارائه کردید. شما به‌درستی گفتید که ایران دموکراتیک ژئوپلیتیک منطقه و جهان را تغییر می‌دهد. ما کاملاً به این معتقد هستیم. رژیم ایران یک رژیم ناحق و یک فاشیسم مذهبی است. این واقعاً تبلیغات نیست. هر کس مانند شما رژیم ایران و ماهیت این رژیم را بشناسد تأیید می‌کند که حکومت ایران فقط یک دیکتاتوری کلاسیک نیست، بلکه یک رژیم قرون‌وسطایی است، یک فاشیسم مذهبی که در واقع قدرت خود را بر مبنای مشروعیت مردم قرار نمی‌دهد. این رژیم ادعا می‌کند که نماینده خدا در دنیاست و اجازه دارد هر کاری می‌خواهد بکند. ما امروز نتایج (این تفکر را) می‌بینیم و این‌که سرکوب (رژیم) اکنون فقط مشکل مردم ایران نیست، بلکه اکنون همه مردم در سراسر جهان می‌توانند تأیید کنند که این یک مشکل جهانی است. این همان چیزی است که مقاومت ایران و به‌ویژه مجاهدین خلق، ۴دهه است که به دنیا هشدار می‌دهد، وقتی خواستیم منبع تروریسم و ​​جنگ‌افروزی در منطقه، سپاه یا رژیم ایران و این سازمان دهشتناک در لیست تروریستی باشد. در آن زمان به ما به‌عنوان زیاده‌طلب توهین می‌شد، یعنی استانداردهای واقعاً بالایی داشتیم.

این روزها اتفاقات زیادی در حال رخ دادن است، شما هم‌چنین می‌توانید در پارلمان آلمان یا پارلمان اروپا ندای حمایت از مردم ایران را بشنوید، بنابراین این کلمات بسیار خوبی هستند، اما ما نیز سال‌ها پیش این را تجربه کردیم. زمانی که برای مثال، حمله میکونوس در اینجا رخ داد. به‌طور موقت کلمات بسیار بسیار محکمی خطاب به رژیم ایران مطرح شد و سپس سیاست دوباره روتین خود را بازیافت، سیاست مماشات در واقع کار خود را کرد و تجارت رونق گرفت و دوباره مردم به زندگی روزمره بازگشتند به‌طوری که سعی کردند... مقاومت را پس بزنند، زیرا ما کسانی بودیم که بارها و بارها از این موضوع دفاع می‌کردیم که تا زمانی که این رژیم در ایران بر سر کار است، این اجماعی که امروز در اینجا وجود دارد، نه مردم ایران نه دنیا هنوز نمی‌توانند صلح و دموکراسی را حداقل در ایران تجربه کنند. اما اگر از من بپرسید، در واقع پشتیبانی مؤثر چیست؟ شما هم‌چنین می‌توانید این را با یک آزمایش کوچک آزمایش کنید.

به‌محض این‌که یک کلمه در مورد مقاومت ایران، در مورد مقاومت مشروع ایران بگویید، خواهید دید که رژیم ایران نگران می‌شود و بلافاصله حاضر شده و می‌خواهد جلوی آن را بگیرد. این در واقع معیاری برای حمایت از مقاومت ایران در داخل ایران است. این بدان معناست که تبلیغات رژیم ایران، همان‌طور که پروفسور تانتر، که اخیراً فوت کرده است، در یک تحقیق گفت، ۳۰برابر بیشتر از سایر سازمان‌های سیاسی است. بنابراین فقط در برابر مجاهدین خلق، ماشین تبلیغاتی رژیم ایران مقدار زیادی دروغ تا ۳۰برابر، یعنی ۳۰برابر بیشتر از کل طیف‌های سیاسی دیگر در ایران، نسبت خواهد داد. بنابراین، اگر واقعاً می‌خواهیم حمایت مؤثری از مردم ایران داشته باشیم، باید همان‌طور که پروفسور ویدال کوادراس گفت، باید خودمان را سازماندهی کنیم، باید کمیته تشکیل دهیم و سیاستمداران شجاع قدم پیش بگذارند. ما واقعاً باید این تابو را بشکنیم که به هیچ‌وجه به مقاومت ایران نزدیک نشوید. ما باید با مقاومت ایران وارد گفتگوی فعال شویم. و بنابراین ما می‌توانیم، همان‌طور که پروفسور ویدال کوادراس گفت که (این مقاومت) را مانند خانواده خود می‌داند. و سپس شما هم‌چنین می‌دانید که رژیم ایران چگونه کار می‌کند، دسیسه‌های رژیم ایران را می‌شناسید.

سپس، به نظر من، شما خود به خود به این نتیجه می‌رسید که راه‌حل در مقاومت ایران است و نه جای دیگری

 

رضا محمدی

با تشکر فراوان از شما، آقای پاتسلت، آقای ویدال کوادراس عزیز و آقای آلتمایر عزیز، دوستان عزیز، خانم‌ها و آقایان. من خیلی خوشحالم که می‌توانم چند جمله با شما صحبت کنم. در کشور من ایران یک باند جنایتکار حکومت می‌کند که نه تنها حقوق اولیه بشر را زیر پا می‌گذارد، بلکه تهدیدی جدی برای امنیت منطقه و جهان است. من بسیار مفتخرم که در تمام سال‌های سیاه حکومت قرون‌وسطایی آخوندها از مقاومت برحق ایران حمایت کردم. زیرا این مقاومت از ابتدا در برابر این رژیم ظالم ایستادگی کرده و بی‌امان بر حق دیرینه مردم ایران یعنی تعیین سرنوشت پافشاری کرده است. خانم‌ها و آقایان، به برکت مقاومت ستودنی مردم ایران، رژیم آخوندهای جنایتکار اکنون بیش از هر زمان دیگری به پایان خود نزدیک شده است. مردم به‌ویژه زنان در ایران بهای بسیار زیادی را برای آزادی و دموکراسی که ارزش‌های اروپایی نیز هستند، می‌پردازند. این مقاومت شایسته حمایت همه مدافعان دموکراسی است. با تشکر از توجه شما.

 

پایان

ادامه دارد